BURSA / YILDIRIM - Yıldırım İlkokulu

Ock

Okulumuz eGüvenlik uygulamaları ile Avrupa Okul Ağı olan European Schoolnet in değerlendirme kriterleri doğrultusunda,güvenli internet kullanımında farkındalık yaratan eSafety "Elektronik Güvenlik" bronz etiketi aldı.

Uluslararası geçerli olan bu etiket, okullara uluslararası platformlarda öncelik ve prestij kazandırmaktadır.

Siber Güvenlik konusunun okul politikasının bir parçası haline getirmeyi hedefleyen kapsamlı bir eylem planı içeren "Elektronik Güvenlik" etiketi 2024 Haziran ayına kadar geçerlidir.

Bu başarıda emekleri olan tüm okul paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz öğretmenleri eTwinning Okulu olmak için bir araya geldiler.Çalışma süreci hakkında bilgilendirilme ve paylaşımlarda bulundular.İşbirliği içerisinde süreç başladı.Başarılar ve kolaylıklar diliyoruz.

Ock

Okulumuz ilkokul ve okulöncesi öğrencilerine yönelik 'Güvenli İnternet Kullanımı' seminerleri verildi.

Ock

eTwinning ve eSafety çalışmaları kapsamında paylaşım ve işbirliği amacıyla öğretmenlerle toplantı yapıldı

Mrt

OKULUMUZDA 12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULÜNÜN 101.YILI KUTLANDI.İSTİKLAL MARŞI OKUMA YARIŞMASI YAPILARAK DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZE ÇEŞİTLİ ÖDÜLLER VERİLDİ.