BURSA / YILDIRIM - Yıldırım İlkokulu

Kas

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZIN 100. YIL DÖNÜMÜ OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI. YÜCE ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN DEDİĞİ GİBİ ''CUMHURİYETİ  BİZ KURDUK, ONU YÜKSELTECEK VE YAŞATACAK OLAN SİZLERSİNİZ''

BU COŞKULU KUTLAMAMIZA EŞLİK EDEN TÜM VELİLERİMİZE, ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.NİCE YÜZLERCE YIL YAŞA CUMHURİYETİM!

Kas

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Toplantısı Yapıldı. Toplantıya katılan tüm öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz

Ekm

Okulumuz 4-A sınıfı öğrencilerinden İbrahim Sabri TEZCAN, Sağlık Bakanlığı'nın düzenlemiş olduğu  İller Arasıı 2014 dogumlular Minik Yıldız Karete Ligi Kumite müsabakasında da 3. Oldu. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Tem

Okulumuz Okulöncesi öğretmenlerinden Ferah Akar ve Sibel Bilaç ile  birlikte yürüttüğü Romanya dan Okulöncesi öğretmeni Elena Alina Gheorghe ile birlikte kuruculuğunu yaptığı 10 Türk  ve 10 yabancı ülke okullarının katılımlarıyla gerçekleştirilen, stem, kodlama, yapay zeka, akıl-zeka oyunları ve scamper testlerini içeriğine alan AKLINI KULLAN ÖĞREN OYNA (USE YOUR MIND  LEARN PLAY) eTwinning projesi AVRUPA KALİTE ETİKETİ ödülü aldı. .Proje sürecinde desteğini  ve katkılarını esirgemeyen idarecilerimize velilerimize ve katılımlarından dolayı sevgili öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

15 Temmuz Destanı

15 Temmuz 2016 günü darbe girişimiyle karşı karşıya kalan Türkiye, milleti ve devletiyle omuz omuza verdiği direniş ve mücadeleyle tüm dünyaya örnek teşkil etmiştir. Türk demokrasisini hedef alan bu hain girişim, Türk halkının demokrasiyi ve seçilmiş iradeyi korumak için gösterdiği destansı direnişle geri püskürtülmüştür. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla sokağa dökülen Türk milletinin gösterdiği cesaret ve kararlılıkla elde edilen bu zafer, dünyada örneği olmayan bir ruh halini ve demokrasi bilincini ortaya koymaktadır. Zaferle sonuçlanan bu anlamlı direnişi ve mücadele ruhunu toplumsal hafızada her daim diri tutmak amacıyla “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü”  her yıl özenle hazırlanan çeşitli etkinliklerle anılmaktadır.

Tem

Okulumuz öğretmenlerinden Recep Şengür'e emekliye ayrılması sebebiyle plaket verildi. Öğrenciler Karne günü heyecanını yaşadılar. Yüzünüzden gülümsemeniz eksik olmasın çocuklar. İyi Tatiller

May

Okul Aile Birliğimizi Okulumuz Yararına Düzenlemiş Olduğu Kermesimiz Şenlik Havasında Gerçekleşti.

May

Bugün, okullar arası yapılan yüzme yarışmalarında 4- F sınıfından Azra Nur Çakar ve 4-A sınıfından Bilge Bektaş okulumuzu temsil etmiştir.

Bilge Bektaş 50 m ve 100 m kelebek 100m serbest dallarında 1. olmuştur. Kendisini tebrik eder başarılarının daim olmasını dileriz

May

Okulumuz Avrupa’daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmalarla,  2023 -2025 yıllarını kapsayan eTwinning Okulu olmaya hak kazandı.

Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizle birlikte yürüttüğümüz  başarılı eTwinning projeleri ile daha önce aldığımız Avrupa ve ulusal Kalite Etiketleri sonrası şimdi de  eTwinning Okulu olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

May

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI SEVİNÇ VE COŞKUYLA KUTLADIK.

Kutlamalar,  okulumuzun bahçesinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz adına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Okul Müdürü Fikret RONA'nın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından program; gösteriler, halk oyunları, şiirler ve anasınıfı sergisi ile devam etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutluyoruz.

EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Nis

Depremzede aileler için hazırlanarak özenle paketlendi erzaklar ve yola koyuldu.Katkı sağlayan ve emeği geçen tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Fun Science STEAM eTwinning Projesi 5. Hafta  Konumuz "YOLLAR VE RAMPALAR"

Nis

Fun Science STEAM projesi kapsamında orman haftası etkinlikleri için proje ortaklarımızla ortak çalışma hazırladık. Öğrencilerimizden Esil Muhammed, Bedirhan Calayir, Elif Sena Ocal'in yaptığı çalışmalar seçildi